Toggle Nav

Timmerpanelen

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Timmerpaneel vuren 18mm
    Timmerpaneel vuren 18mm
    € 65,10
    Levertijd: 2 werkdagen

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Timmerpanelen nodig? Dit zijn massief houten planelen van gelamineerd vuren. Deze timmerpanelen zijn voorzien van afgeronde kanten aan de lange zijde. De meubelpanelen verkrijgbaar in verschillende breedtes. De panelen worden bijvoorbeeld gebruikt voor het maken van kastplanken, meubels of als werkblad. De dikte is 18mm (1,8cm). Er zijn verschillende breedtes leverbaar zoals 20cm, 40cm, of 50cm. Op aanvraag zijn ook andere afmetingen leverbaar. De lengte van deze vuren panelen is 410cm. Het vuren hout is lichtgeel van kleur.

Wilt u deze verlijmen? Dat is mogelijk. Wilt ui een aaneengesloten oppervlak verkrijgen? Dan dient u deze ronde kanden van het timmerpaneel af te zagen. Dit gaat uitstekend met een cirkelzaag voorzien van een scherm en fijn getand zaagblad.  

Voor het maken van meubels of kastplanken (bijvoorbeeld het interieur van een schuifkast) worden ook wit geplastificeerd spaanplaat gebruikt. Deze zijn ook verkrijgbaar in dikte 18mm en mooi wit van kleur. Een verschil van massief vuren planken ten opzichte van wit geplastificeerde meubelpanelen is dat massief vurenhout een natuurlijke uitstraling heeft.

Op bestelling zijn ook grenen kastplanken leverbaar. Deze lijken echter veel op vuren kastplanken.

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie